Subsidie kozijn 2019 Eng

Woonachtig in Eng en wil je je oude kozijnen laten vervangen? Dan kan je geld besparen door gebruik te maken van een subsidie (indien beschikbaar). Dit is verstandig omdat het de terugverdientijd van je investering doet verkorten.

Op Subsidie-Kozijn2019.nl hebben wij alle informatie over kozijnsubsidies in 2019 voor je verzameld.

Meest recente kozijnsubsidie

De ‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’ stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in Eng maar is deze regeling in 2019 niet meer van toepassing. Een kozijnsubsidie viel destijds onder ‘Extra maatregelen’ en kon je voor het plaatsen van isolerende kozijnen met HR+++ glas (triple glas) een extra subsidiebedrag krijgen. Voorwaarde was wel dat je zowel isolatie en nieuw dubbelglas zou plaatsen.

Prijstabel 2019

In de prijstabel hieronder vind je de kosten voor verschillende materialen kozijn per vierkante meter. Deze prijzen zijn gemiddeld genomen en kunnen verschillen per leverancier Eng . De prijzen zijn inclusief btw, de montage van het kozijn inclusief het glas.

Soorten kozijn Oppervlakte Gemiddelde prijs Subsidie 2019
Kunststof kozijn 1 m² € 700 – € 800 n.v.t.
Houten kozijn 1 m² € 750 – € 900 n.v.t.
Aluminium kozijn 1 m² € 800 – € 950 n.v.t.
Stalen kozijn 1 m² € 950 – € 1150 n.v.t.

Laat meerdere kozijnbedrijven uit Eng je een gratis en vrijblijvend voorstel doen om de exacte kosten voor jouw opdracht te achterhalen.

BTW kozijnen 2019

Er is nog steeds een BTW-regeling voor renovatiewerkzaamheden. Echter vallen kozijnen, deuren en riet helaas niet onder isolatiemateriaal en is de korting dus niet van toepassing. Hierdoor worden de arbeidskosten berekent met 21% btw, anders hoefde je maar slechts 6% te betalen voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen.

Wat gaat jouw deze klus nu kosten? Laat meerdere kozijnspecialisten uit Eng je een gratis en vrijblijvend voorstel doen.

Prijzen opvragen?

Wat kosten kozijnen met/zonder subsidie in Eng nu precies? Laat je adviseren door kozijnbedrijven en vraag offertes op voor een gratis en vrijblijvend voorstel.